Henriette-Holmen---prosjektleder-Evolve-Arena_1920

Høstens viktigste konferanse

Om ikke lenge går Evolve Arena av stabelen. Konferansen som har som ambisjon å bli den ledende kraften, og en katalysator, for morgendagens by- og samfunnsutvikling. Intet mindre. Men hva kan vi forvente oss når konferansen går av stabelen 10-11. november i år i regi av Norges Varemesse? Vi har snakket med Henriette Holmen, prosjektleder for Evolve Arena.

Med på laget har vi Norsk Eiendom, Elbilforeningen og Nordic EV Summit, Skift Norge, Smarte Byer Norge, Foodscape og EHiN. Solide aktører innen alle de fem temaene.

Konferansen som har som ambisjon å bli den ledende kraften, og en katalysator, for morgendagens by- og samfunnsutvikling. Intet mindre. Men hva kan vi forvente oss når konferansen går av stabelen 10-11. november i år i regi av Norges Varemesse? Vi har snakket med Henriette Holmen, prosjektleder for Evolve Arena.

Sammen for et smartere og bedre samfunn
-På Evolve Arena dekker vi fem temaer som alle springer ut fra ønsket om å skape et bedre og smartere samfunn. Du kan fordype deg i et av temaene eller plukke og mikse de foredragene, debattene og workshopene som passer deg best, forklarer Henriette. Videre forteller hun at det i tillegg er mange spennende utstillere. Midt på dagen begge dager får du dessuten påfyll på tvers av de fem temaene.

Henriette forteller med innlevelse at det blir foredrag og debatter som drar de store linjene rundt by og samfunnsutvikling. Som for eksempel flere foredrag under paraplyen “Den sosialt inkluderende byen” med blant andre lederen av konsulentselskapet PwC’s Disruption practice, Leo Johnson, den fremtidsrettede arkitekten David Zahle fra Bjarke Ingels Group (BIG), og strateg, endringsagent og erfaren Transformational Catalyst Matthijs Zwier.

-I tillegg kan du gå på foredrag om dagsaktuelle problemstillinger: “Hva skjer med kontoret etter pandemien?” eller “Utenforskap – er det smart om ikke skyggesiden er med ?”. -Vi ønsker å diskutere og lære mer om hva som skaper en god by, hvilke muligheter som finnes og hva som må løses av utfordringer på veien, sier hun.

Fem temaer under samme tak
Holmen forteller at Evolve Arena har fem hovedtemaer som alle springer ut ifra morgendagens by: Helse, mat, mobilitet, sirkulærøkonomi, og selvsagt: by- og stedsutvikling. Hvert av disse har en organisasjon i ryggen. Ekspertene. For selv om teamet som jobber med Evolve Arena har opparbeidet seg mye kompetanse på området, er de først og fremst eksperter på å arrangere konferanser og messer. Norges Varemesse har nemlig drevet med arrangementer, messer og konferanser i mer enn 100 år. Derfor er det godt å ha Norsk Eiendom, Smarte Byer Norge, E-Helse i Norge, Skift Norge og Elbilforeningen med på laget. -Takket være disse fem får du fem temaer under samme tak, på samme tid og med felles målsetting: skape et bedre og smartere samfunn, sier Holmen.

-Vi er overmodne for å treffe folk og suge til oss ny kunnskap
Mange av dem som jobber innen digitalisering, eiendoms- og samfunnsutvikling samler seg gjerne til MIPIM i Cannes hvert år. Men pandemien satte i stor grad en effektiv stopper for hele konferansen. -Jeg tror folk i disse bransjene er sulteforet på å treffe folk og suge til seg ny kunnskap, sier Henriette, og mener det i seg selv bør være en grunn for å kjøpe billett til Evolve Arena.

Programmet tar form
En annen grunn til å kjøpe billett er listen med foredragsholdere. Her finner vi noen av verdens fremste hjerneforskere, eksperter på menneskelig adferd, en av Norges fremste arkitekter, administrerende direktør i en av Norges største Eiendomsutviklere, kjente politikere og mange mange flere.

Se hele programmet
Se foredragsholdere

LES MER

Mats og Henriette fra Nannestad vgs

Smak deg inn i fremtiden

Foodcourt by Foodscape: Gled deg til en herlig sammensetning av smaker og opplevelser når elever ved kokk og servitørfaget ved Nannestad videregående skole serverer mat og drikke på Evolve Arena.

Les mer »
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena