IMG_5247-1440x810

Evolve Arena går som planlagt 10. – 11. november

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det arrangeres også Evolve Arena som planlagt. 

Velkommen til Norges viktigste møteplass om morgendagens by- og samfunnsutvikling.  

Evolve Arena er en opplevelsesbasert møteplass om morgendagens by- og samfunnsutvikling. Arrangementet samler næringsliv, politikere, offentlig ansatte og organisasjoner med et brennende engasjement for bærekraft og smarte teknologiske løsninger innen mobilitet, helse, mat, by- og stedsutvikling og sirkulærøkonomi. 

Jubelen stod i taket da beskjeden om gjenåpning fra myndighetene kom. 

– Det var en helt fantastisk beskjed å få! Vi har mye ta igjen etter fjorårets avlysning, og årets messe skal bli et eldorado for alle som er engasjert i bærekraft og byutvikling. Nå har vi den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene, sier Henriette Holmen, prosjektleder for Evolve Arena.   

Trygg møteplass 
Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig.  

Evolve Arena støtter kravene til smittevern. 

– Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Bransjen har allerede lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir Evolve Arena arrangert, og det skal bli både trygt, lærerikt og veldig gøy, sier Holmen.   

Evolve Arena arrangeres 10. -11. november 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om program og praktisk gjennomføring av arrangementet når dette er klart. 

LES MER

“Cex and the city”

Feminisme, Alderisme, Tekno Futurisme. Sissel T. Engblom forteller hva vi skal tenke på når vi planlegger fremtidens byer – morsomt, innsiktsfullt og med glitrende eksempler vi kjenner oss meget godt igjen i.

Les mer »

Se byrom som dansegulv

Hvorfor er god byutvikling viktig – og hvordan skal politikere bygge byrom, gater, torg og plasser slik at de blir dansegulv der vi mennesker kan danse våre liv? – Teknologi alene er ikke noen mirakelkur. Det er hvordan vi anvender teknologien i byene som må være fokuset.

Les mer »
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena