Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt

Hvordan kan vi utvikle gode byer og sikre god folkehelse? Hva er de vanligste folkehelseutfordringene?

Fredrik Reinfeldt, tidligere svensk statsminister, vil snakke om folkehelse sett fra et menneskelig perspektiv og dele sine tanker om byutvikling. Reinfeldt er opptatt av å skape gode utendørsrom som er tilgjengelig for alle – for disse rommene spiller en viktig rolle i hvordan folk opplever byene.

Har vi en evig urbanisering foran oss eller er vi på vei mot stadig nye utfordringer og en nedgang i folketallsveksten? I dag lever vi lenger og har flere livsfaser enn før: vi har begreper som voksne barn, om unge voksne og gamle eldre. Den gode byen skaper rom for all faser og alle lag i befolkningen.

Fredrik Reinfeldt vil møte Dr. Mouna Esmaeilzadeh og Monte Königs til debatt om Folkehelse i byene, ledet av journalist og konferansier Ludia Capolicchio kl. 12:00-13:00 torsdag 11. november.

Les mer om debatten Folkehelse i byene

Fredrik Reinfeldt er en svensk politiker for Moderata samlingspartiet. Han var partileder i drøyt 11 år fra og var statsminister i Sveriges fra 2006 til 2014. Siden 2015 har han vært styreleder i det internasjonale samarbeidsorganet Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) som arbeider for økt åpenhet om handel og forvaltning av naturressurser.

LES MER

Drøm det umulige – skap fremtidens byer

Jo større drømmer du har, desto større resultat! Ed Gillespie oppfordrer oss til å slippe fantasien fullstendig løs når vi drømmer om hva fremtidens byer kan bety for folk, hvordan de fungerer, ser ut og ikke minst hvordan de føles for dem som bor der.

Les mer »

Hva må til for at Oslo skal bli en nullutslippsby innen 2030?

I 1986 meldte hun seg inn i natur og ungdom, og hun har nå 35 års fartstid på klima- og miljøspørsmål. Heidi Sørensen, direktør for Klimaetaten i Oslo, tror fremdeles at menneskeheten er i stand til å løse de problemene vi selv har skapt og vi har tatt en prat med henne om hva som må til for å få Oslo til å bli en nullutslippsby innen 2030.

Les mer »
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena