Evolve_app

LES DETTE FOR EN VELLYKKET KONFERANSE

Nå nærmere deg seg. Evolve Arena 2021 - høstens viktigste konferanse om smartteknologi, by- og samfunnsutvikling åpner snart dørene og vi gleder oss til å se dere. Her er viktig informasjon..

Nå nærmere det seg. Evolve Arena 2021 – høstens viktigste konferanse om smartteknologi, by- og samfunnsutvikling åpner snart dørene og vi gleder oss til å se dere. Under følger viktig informasjon som det er viktig at du leser gjennom. 

Slik kommer du til Norges Varemesse 

Norges Varemesse ligger sentralt like ved Lillestrøm stasjon, midt mellom Oslo S og Oslo Lufthavn Gardermoen. Gangavstand fra Lillestrøm stasjon og Lillestrøm bussterminal er ca. 5 minutter. Inngangen til konferansen er Inngang Vest – inngangen som er nærmest Lillestrøm Stasjon. Les mer og få detaljert informasjon her: https://www.norgesvaremesse.no/adkomst-parkering/  

App med billetter, program og praktisk informasjon 

Du finner billetten din ved å laste ned Evolve Arena app’en. Her vil det også komme en del praktisk informasjon og ikke minst – du får full oversikt over hele programmet gjennom app’en. Du laster ned app’en for iPhone her: https://apps.apple.com/no/app/evolve-arena/id1470604531?l=nb og for Android her: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.messe.EvolveArena  

Du kan også finne billetten ved å logge deg på https://my.evolvearena.com. 

Har du fått en billett fra en annen?  

Har noen sendt deg en billett på epost, er det viktig at du akseptere invitasjonen for at billetten din skal bli aktiv. Så oppretter du en profil, som beskrevet under. Merk at dersom du ikke aksepterer invitasjonen og laster ned billetten, så risikerer du at giveren trekker tilbake billetten og gir den til en annen.  

Slik deler du billetter 

Har du flere billetter knyttet opp til din stand/bestilling? Da må du dele billettene med de som skal ha billett, da billettene på din profil har ditt navn. Når du deler en billett, vil denne få mottakers navn. 

Slik gjør du 

  • Logg deg på https://my.evolvearena.com og velg Billetter i menyen  
  • Velg billettene du vil gi bort ved å trykke på Vis billettdetaljer 
  • Du får to valg: Gi bort billetten eller Skriv ut. Merk at om du bare skriver ut, så har du ikke delt billetten og ditt navn står på den. Velg Gi bort billetten. 
  • Skriv inn e-postadressen til den som skal motta. Om du skal gi bort flere typer billetter så haker du av for de som skal gis bort i samme deling. Trykk Gi bort. 

Du har nå gitt bort billetten og den har flyttet seg fra Dine billetter til Delte billetter lenger nede på siden. Oransje betyr at du har klart å dele helt riktig. Grønt betyr at mottaker også har tatt imot.  

Dette gjør mottaker 

  • Mottaker får en e-post som sier at du har gitt de en billett. De får beskjed om å opprette en profil eller logge seg inn på eksisterende. 
  • Alt de trenger å gjøre er å skrive navnet sitt og sette et passord, så har de samme type konto som deg og der ligger billetten du ga bort. 

Bygg nettverk 

Vi håper du knytter nye bekjentskaper og møter gamle kjente. Mange vil mene at visittkortenes tid er over eller snart er en sagablott. Men fortvil ikke: ved hjelp av app’en kan du scanne QR koden til de du møter og på den måten får kontaktinformasjon deres og lagre denne på telefonen.  

Lærerikt og underholdende kveldsshow 

Evolve Arena er en opplevelsesbasert møteplass. Og etter en lang dag med faglig påfyll og mange inntrykk vil vi anbefale at du stikker innom Polestar, får noe godt å drikke før du tar plass ved hovedscenen og en energisk avslutning på dagen med The Edutainment Tonight Show. En talkshowinspirert avslutning ledet av Ed Gillespie med fem startup bedrifter som gjester ispedd kjente låter i ny innpakning fremført av Need Music. Showet er inkludert i prisen og du kan lese mer her: https://www.evolvearena.com/program2021/#event/3320  

Viktige tidspunkt 

Her er en oversikt over de viktigste tidene du må forholde deg til som besøkende:  

Dag 1 – 10. November. 

08.00  Dørene til arenaen og inspirasjonsområdet åpner. Du kan registrerer billetten din, få  deg en kopp kaffe og gjøre deg kjent med arenaen 

08.30 Mattorget – “Foodcourt by Foodscape” midt i inspirasjons/utstillerområdet åpner. 

09.00 Konferanseprogrammet starter, og det er mulig å skaffe mat fra Foodcourt by  Foodscape midt i inspirasjons/utstillerområdet 

12.00-13.30  “Sosialt inkluderende byer” på The Globe – hovedscenen. Her møter du fem  internasjonale eksperter innen mat, helse, mobilitet, sirkulærøkonomi og by- og  stedsutvikling. Dette må du få med deg! 

16.30-17.30 After:work hos Polestar 

 17.15-18.30  The Edutainment Tonight Show with Ed Gillespie på The Globe – Hovedscenen 

 19.00  Arena stenger 

Dag 2 – 11. November.   

08.00  Dørene til arenaen åpner for publikum og registrering av billetter starter.  

08.30 Mattorget – “Foodcourt by Foodscape” midt i inspirasjons/utstillerområdet åpner. 

0900 Konferanseprogrammet starter, og det er mulig å skaffe mat fra Foodcourt by  Foodscape midt i inspirasjons/utstillerområdet 

12.00-13.00  “Folkehelse i byen“ på The Globe – hovedscenen. Debatt med Fredrik Reinfeldt,  Dr. Mouna Esmaeilzadeh og Monte Königs. Anbefales! 

16.00-17.00 After:work hos Polestar 

 17.00  Arena stenger.  

LES MER

Møt sjefen for norsk avfallsbransje

Visste du at resirkulering av papir startet i Norge allerede på 1600-tallet? Som tidligere administrerende direktør i Avfall Norge gjennom 7 år, fins ikke den stein Nancy Strand ikke er villig til å løfte for å finne smartere, morsommere, mer effektive, engasjerende og innovative avfallsløsninger.

Les mer »

I hvilken grad oppfyller byer FN’s bærekraftkriterier?

Kari Aina Eik er generalsekretær for Organization for International Economic Relations (OiER), og har jobbet i og for FN i 25 år. Hun brenner for bærekraftmålene satt opp mot 2030, og leder prosjektet der kommuner, byer og fylkeskommuner nå blir kartlagt opp mot FNs bærekraftkriterier. Målet med kartleggingen?

Les mer »
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena